Kudos Kommunikation ansætter kommunikations-talent

Kudos Kommunikation ansætter journalist og kommunikatør William Brøns Petersen, som skal hjælpe med at rådgive Kudos’ kunder i kommunikation, branding og public relations.

Min baggrund har givet mig indblik i både journalistikkens verden og kommunikationsbranchen, som forhåbentlig kan skabe positive resultater for Kudos’ kunder. Det bliver utroligt spændende og lærerigt at skulle omsætte mine erfaringer og viden hos Danmarks fedeste kommunikationsbureau, siger William Brøns Petersen

  • Vi er superglade over at kunne sige velkommen til William. Der er mange i dag som har en kommunikationsuddannelse og mange dygtige kommunikatører. Men at være ung rådgiver på et mindre bureau kræver et helt særligt gåpåmod, nysgerrighed og lyst til at udvikle sit talent, og her har vi meget store forhåbninger til William, siger Jonas Rugaard, partner og direktør i Kudos Kommunikation. 

William er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har en baggrund som journalist fra Bornholms Tidende og Europabevægelsen. Han har specialiseret sig i samspillet mellem journalistik, medier og kommunikation og har en kandidatgrad i Journalism, Media and Globalisation fra Aarhus Universitet og Universiteit van Amsterdam.

  • Min baggrund har givet mig indblik i både journalistikkens verden og kommunikationsbranchen, som forhåbentlig kan skabe positive resultater for Kudos’ kunder. Det bliver utroligt spændende og lærerigt at skulle omsætte mine erfaringer og viden hos Danmarks fedeste kommunikationsbureau, siger William Brøns Petersen.

Kudos Kommunikation er et kommunikationsbureau, der arbejder tværfagligt med PR, branding og marketing og som tager udgangspunkt i interaktionen mellem kundens DNA og målgruppens interesser. 

Blandt Kudos kunder finder man nogle af Danmarks og verdens største og mest innovative virksomheder som f.eks. IVECO, Essity, SYBO, Nordic Harvest og flere andre. 

Kudos Kommunikation og Nordic Harvest er netop nomineret i kategorien Superior Achievement in Brand-Building ved den internationale SABRE Awards, for lanceringen af verdens største vertikale farm, en pris som uddeles 6. juni. 

Forrige
This is some text inside of a div block.
Næste
This is some text inside of a div block.
INLKFB