Kudos søger kommunikationsrådgiver

Forstår du præcis, hvad der menes med at give Kudos til andre? Og står du og er klar til at starte din karriere, eller vil du gerne videre fra din første kontrakt? Så er du måske det nye kommunikationsstjerneskud vi søger.

Om jobbet og dig

Du ser det som en spændende mulighed at komme ind på et mindre bureau, hvor du kan være med til at præge udviklingen de kommende år. Hos os er der kort til beslutningerne, stor frihed med høje krav til din ansvarlighed og masser af sparring omkring håndværket. Du vil hurtigt få eget kundeansvar, og vi lover, at din faglighed vil blive udfordret og udviklet dagligt.

Du har færdiggjort en videregående uddannelse, og har gerne et par års relevant erfaring, enten på bureau eller i en kommunikationsafdeling. Du er nysgerrig på verden omkring dig, og du følger med i politik, erhvervsliv, teknologi, bæredygtighed, mediernes udvikling og hvad der ellers rører sig på den store scene. Det er vigtigere for os, at du har holdninger og egne meninger, end at du kan namedroppe og tale efter munden. Du er stolt og gerne lidt pertentlig omkring dit arbejde, og du går til stålet med oprejst pande og gejst - også når du bliver sendt tilbage til start med konstruktiv kritik. Du er ikke bange for at gå i clinch med en journalist, du følger med på sociale medier og du forstår mekanismerne bag.

Du behøver ikke skrive, at du brænder for kommunikation og er passioneret omkring markedsføring, for vi antager at entusiasme er et karaktertræk hos dig. Vi vil hellere have, at du gemmer din passion til din kæreste og giver os din professionalisme i form af en præcist løst opgave eller en vild og ambitiøs ide, der tager kommunikation til et nyt niveau.

Om os

Kudos Kommunikation er et veletableret mindre bureau. Vi drives af en levende nysgerrighed for at udfordre vores fag, og hvordan vi kan være med til at forme fremtiden for kommunikation og markedsføring. Vi forsøger altid at skubbe til de vante måder at gøre tingene på og løfte ambitionerne for både os selv og vores kunder.  

Vi ser kommunikation som en samlet disciplin. Det betyder at vi løser opgaver, der både er strategiske og praktiske på tværs af PR, marketing og digitale medier. Vi arbejder med nogle af verdens største brands og mest innovative virksomheder, heriblandt Nordic Harvest, IVECO, Apple, F-Secure, Essity samt flere andre.

Vi tilbyder:

 • En spændende hverdag som kommer til at indeholde både grin, sug i maven, sammenbidt flid, hygge og fælles stolthed
 • En karrieremulighed hvor du ikke kommer til at sidde alene i et hjørne, men hvor vi arbejder tæt sammen og udvikler hinanden og vores kunder
 • Mulighed for at blive udfordret og lære af mange kommunikationsdiscipliner
 • En arbejdsplads, hvor vi anser det som en værdi for virksomheden, at du også har et liv udenfor kontoret
 • Danmarks lækreste og hyggeligst kontor i Magstræde med både frokost og god kaffe
 • Et lønniveau på omkring 30.000 om måneden

Vi forventer, at du:

 • Har afsluttet en relevant videregående uddannelse
 • Gerne har et par års relevant erfaring
 • Har et naturligt talent for at skrive, tale og formulere dig
 • Kan arbejde på engelsk uden begrænsninger
 • Har et udadvendt og dynamisk temperament og en høj kvalitetsbevidsthed
 • Har en god og sund balance mellem lyst til at præstere og prale - og en passende ydmyghed overfor opgaven og dine egne evner
 • Forstår, at vi er en virksomhed hvor vi skrubber gulvet og polerer pokalen i fællesskab

———

Skriv os nogle ord om, hvem du er, og hvorfor du søger jobbet, og læg et kort CV ved.  

Vi sigter på start 1. maj og vil gerne have din ansøgning så hurtigt som muligt, og helst inden 1. marts. Men hold dig ikke tilbage: Hvis du er den rette, så er vi fleksible omkring alt.

Send din ansøgning på job@kudos.dk. Har du spørgsmål, kan du ringe til Martin på 28876828

Forrige
This is some text inside of a div block.
Næste
This is some text inside of a div block.
INLKFB